Sagt om mig som terapeut

Jeg giver mine bedste og hjerteligste anbefalinger til Pernille:

  

"Jeg har gået hos Pernille i løbet af de sidste 4 måneder. Omkring 12-14 sessioner af 1½ time.

Det der i første omgang falder mig ind at nævne i forhold til Pernille, er hendes utrolig dybe og behagelige nærvær. Lige fra første møde har dette nærvær gjort, at jeg kunne slappe af og åbne op.

Hun er god til at guide mig rundt i min krop og få mig til at mærke min krop.

Pernille er meget tålmodig og giver plads og tid til, at de ting der sker under sessionerne – i min krop, i mine tanker, i mit sind – kan nå at bundfældes.

Min indgangsvinkel til terapien har været en sygemelding med stress.

Her har Pernille været meget stærk og vedholdende for at få mig til at indse konsekvenserne ved min stress. Og Pernille behersker flere forskellige virkemidler. Bl.a. skulle jeg være Pernilles ”Stress instruktør”. Og det var meget lærerigt og gav mig en helt speciel indsigt i, hvad jeg har udsat mig selv for.

Pernille har en stor styrke i sin åbne, kreative og accepterende tilgang. Det har for mig været befriende at komme med en problemstilling, og så mærke en accept og en lyst og energi fra Pernilles side til at hjælpe mig med at finde min vej.

Vi har været igennem en hel del familieopstillinger, hvor Pernille har mange kreative og impulsive ideer. Det har hjulpet mig meget.

Vi har også snakket meget om min indre familie, hvor specielt min ”indre kritikker” har været på banen. Og det er her, jeg møder Pernilles helt store styrke. Pernille får mig til at indse og mærke hvilke konsekvenser den indre kritikker har. Pernille er her meget intens og guider mig til at gå fra tankerne til hjertet. Og hun giver rum til at jeg selv mærker det.

Jeg er nu tilbage på arbejde, og jeg meget taknemmelig for den store hjælp Pernille har ydet."

  
Mvh Morten Lund, juni 2013
 

"Pernille Young har gennem det sidste år videreudviklet og konsolideret sig på fornemmeste vis, såvel personligt som fagligt. På det personlige niveau har hun udvist en konstruktiv ro og harmoni i arbejdet med øvelses-klienter. Hendes øvelses-klienter har haft gode muligheder for fordybelse ind i egne processer.  Hun arbejder samtidigt med høj grad af empati og omsorg i sessionerne, hun udviser et dynamisk kropssprog og opbygger et tillidsfuldt terapeutisk rum. Metodisk er hun særdeles skarp og arbejder med stor præcision. Hun har endvidere demonstreret, at hun kan arbejde integrativt og processuelt med udgangspunkt i nærvær og empati."

Steen Degn, Supervisor ID Academy 07.08. 2011